Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική,  
το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.

Γιατί βιώνουν ολα αυτά οι Έλληνες;


Γιατί αυξάνουν συνεχώς τους φόρους ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν; 
Γιατί επιμένουν σε ακόμα περισσότερους φόρους ενώ είναι βέβαιοι ότι δεν μπορούν να πληρώσουν οι πολίτες;   
Γιατί πληρώνουν μόνιμα «οι εύκολοι» φορολογούμενοι; 
Γατί δεν πληρώνουν αυτοί που καλύπτονται πίσω απο τις offshore εταιρίες;
Γιατί αυξάνουν "τεχνητά" τις οφειλές των φορολογουμένων προς το κράτος;
Γιατί έθαψαν τη λίστα λαγκάρντ και όλες τις άλλες λίστες;
Γιατί εσκεμμένα φοροδιαφεύγουν οι μεγαλοαπατεώνες;
Γιατί η ντόπια ολιγαρχία δεν συμβάλλει στην φορολογία ισότιμα με τους πολίτες;
Γιατί οι τραπεζίτες δεν συμμετέχουν στην φορολογία αλλά εξοντώνουν τους μικροεπενδυτές και τους μικροδανειστές με κατασχέσεις, ενω εχουν πληρώσει για τις ατασθαλίες τους, οι πολίτες; 

Γιατί οι τραπεζίτες ακολουθούν στρατηγικές που οδηγούν σε ιδιωτικά κέρδη, με «κοινωνικοποίηση» των ζημιών;
Γιατί κατάστρεψαν την δημόσια υγεία και το ασφαλιστικό σύστημα;
Γιατί επιχειρούν να καταστρέψουν την δημόσια παιδεία;
Γιατί ξεπουλάνε τόσο φθηνά την δημόσια περιουσία;
Γιατί δεν βρίσκουν εργασία οι άνεργοι, οι νέοι μεταναστεύουν, κλείνουν τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις πηγαίνουν σε γειτονικές χώρες, αφού η ανάπτυξη έρχεται ολοταχώς;
Γιατί αυξάνονται τα συσσίτια ενω μειώνεται η ανεργία οπως ισχυρίζεστε;
Γιατί δεν μειώνονται οι φόροι και οι τιμές στα βασικά είδη κατανάλωσης;
Γιατί ηταν μονόδρομος τα μνημόνια; 
Γιατί το ιδιωτικό χρέος της Ελλάδας το μετατρέψατε σε δημόσιο;
Γιατί πρέπει να πληρώσουμε τα λάθη σας, 3 γενιές τουλάχιστον μέχρι το 2060;
Γιατί θέλετε να εξοντώσετε τους Έλληνες; 

 
Πουθενά ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες των προϋπολογισμών που συντάσσουν λογιστές της κακιάς ώρας δεν υπάρχει η αξία της ζωής.
Οι τράπεζες πήραν αλόγιστα ρίσκα, αποκόμισαν αμύθητα κέρδη και πολιτική επιρροή μέσα από το μηχανισμό δημιουργίας δημόσιου χρέους. Οι απαίδευτοι και άπειροι πολιτικοί βολεύτηκαν στην ευκολία εκχώρησης του ρόλου τους στους τραπεζίτες. Και σήμερα ο εμπλεκόμενος λαός καλείται να θυσιάσει πολλά, για να παραμείνει αναλλοίωτη η στρεβλή δομή ενός συστήματος, που έχει χάσει και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Ποιος υπαγορεύει, άραγε, τις σκληρές θυσίες των Ελλήνων και την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας του ελληνικού κράτους;
Ποιος υπαγορεύει όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα, όταν ο ενδιαφερόμενος «κυρίαρχος λαός» τα απορρίπτει, αλλά τελικά με ένα «μαγικό» (και σίγουρα όχι δημοκρατικό...) τρόπο τους επιβάλλονται;







Το σύστημα κτίζει στο κεφάλι μας ένα άυλο συναίσθημα τρόμου, ώστε να μας πείσει να βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη επειγόντως και να του μεταβιβάσουμε οικειοθελώς τον ιδρώτα μας, μέρος της περιουσίας μας ή τις ελευθερίες μας, για να απαλλαγούμε από αυτό το συναίσθημα τρόμου. Μας κατευθύνουν απόλυτα, παίζοντας με το μυαλό μας. Έχουμε προβλέψιμη συμπεριφορά κι έτσι μας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα και καταστρέφει εμάς.

Επιτρέπουμε στο σύστημα να μας κάνει δούλους, να μας ληστεύει και να μας σκοτώνει κατά βούληση,  γιατί εμπιστευόμαστε αυτούς που μας ενημερώνουν, γιατί δεν είμαστε καθόλου αυστηροί ως προς τις πηγές της ενημερώσης μας. 
Μας παίζουν στα δάχτυλα σαν μαριονέτες, με αόρατα νήματα, που κατευθύνουν με ακρίβεια τα συναισθήματά μας.

Η υποταγή στην οικονομία της Νέας Τάξης διευκολύνθηκε από την αποκοίμηση του κόσμου που προηγήθηκε χάρη στα Μέσα Ενημέρωσης, την εξασθένιση της κριτικής του ικανότητας χάρη στην προπαγάνδα και την χειραγώγηση, από έναν τρόπο ζωής που δεν αφήνει ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για σκέψη, το στρες, την χημική και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, τα νοθευμένα τρόφιμα, τα υπνωτικά και ηρεμιστικά χάπια, τις παρενέργειες των φαρμάκων.
 



Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και απροσχεδίαστο. Όλη αυτή η αλληλουχία των γεγονότων, πρέπει να προβληματίσει τον λαό, να τον πονηρέψει, για την επόμενη μέρα που θα σχεδιασθεί γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν, από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα της διαπλοκής, που θα συνεχίσουν με νέους εθνομηδενιστές δωσίλογους πολιτικούς, την ολική εκποίηση της χώρας του. Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί. 

Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος. Αθλιοι απαίδευτοι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη.
 
Στην Αθήνα δεν υπάρχει μια αριστερή κυβέρνηση, αλλά μια αποικιακή διοίκηση, ανέφερε ο αμερικανός οικονομολόγος και πρώην σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη Τζειμς Γκαλμπρέιθ. Όπως όμως πρόσθεσε ο λαός την εξέλεξε γιατί η εναλλακτική θα ήταν πολύ χειρότερη, δηλαδή μια επιστροφή των παλιών, εκτεθειμένων και μισητών ολιγαρχών...
Περισσεύει η απατεωνίστικη ανηθικότητα, η απάνθρωπη αναλγησία και η αντεθνική πρακτική, απέναντι σ ένα καθημαγμένο αξιοπρεπή Λαό ... με τη θεσμοθέτηση της Ελλάδας ως τυπικό πλέον προτεκτοράτο, με την εγκατάσταση παντού ξενόφερτων γκάουλάιτερ και κομαντατούρων, με την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος του πλούτου του υπεδάφους, του εδάφους (αγροτική γη κλπ.), των υποδομών, των ιδιωτικών περιουσιών (πλειστηριασμοί), των δημόσιων αγαθών (ηλεκτρικό, νερό κλπ.), των κοινωνικών δικαιωμάτων (εκπαίδευση, υγεία, πολιτισμός ...) και με μόνη καταστροφική "ανάπτυξη" τον "τουρισμό", με την άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων έως εκατομμυρίων "τουριστών" (λαθρομεταναστών). Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οι δωσίλογες κυβερνήσεις έφτασαν στο τέλος τους. Τα αδιέξοδα είναι ασφυκτικά και εκρηκτικά! Η εξαπατημένη κοινωνία καραδοκεί, εξαντλεί τις τελευταίες ανοχές της, βρίσκεται απέναντι, έτοιμη να αντιδράσει μαζικά, πανκλαδικά και πανεθνικά αυτή τη φορά με το σύνθημα: "Να φύγουν όλοι"!
 

Οι απληροφόρητοι, ανυποψίαστοι και απροβλημάτιστοι πολίτες είναι εχθροί του εαυτού τους. Ταΐζονται και χορταίνουν με τα σκουπίδια της προπαγάνδας.  Κλείστε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα της δικτατορίας. Είναι οχετοί που δηλητηριάζουν το μυαλό και την ψυχή μας με εξαπάτηση, ψέμα και τρόμο. Όσοι έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, ας ενημερώσετε αυτούς που είναι παγιδευμένοι στα ΜΜΕ. Χωρίς αλλαγή νοοτροπίας, διάδοση της γνώσης και αυτοδύναμη σκέψη, το μέλλον της χώρας και των πολιτών της, θα είναι απολύτως μαύρο.

ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ
Η μοναδική επίλυση του δημόσιου χρέους στο σημείο που βρίσκεται η κατάσταση σήμερα, που εσεις οι μνημονιακοί καταντήσατε την Ελλάδα, ειναι η φοροδιαφυγή των λαμογιών που κατασπατάλισαν την δημόσια περιουσία. Και να ξέρετε αποδεδειγμένα οτι ο πλούτος που φοροδιαφεύγει, ξεπληρώνει τρεις φορές το χρέος των Ελλήνων.

Αυτή είναι η ΛΥΣΗ για το χρέος των Ελλήνων. (Αξίζει να το δεις).  Αποκαλυπτικός ο Ρίτσαρντ Γουόλφ για την οικονομία της Ελλάδας μέσα από μια αποστομωτική διάλεξη.


 

Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. 
Να είστε καλά... 



Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου ! Δεν Είσαι Μόνος σου, είμαστε Πολλοί Αφυπνίσου. 

Ανυπάκουοι Πολίτες.

Διαδώστε το.
Share this article :

Ζούμε οι άνθρωποι µε µια παγιωμένη ερμηνεία των πραγμάτων. Αναγνωρίζουμε τον κόσμο µε ορισμένο τρόπο και τον βλέπουμε από συγκεκριμένη γωνία. Κι επειδή η οπτική αυτή γωνία είναι η μόνη που ξέρουμε, τη θεωρούμε «θεία» αλήθεια. Κι έτσι αυτοπεριοριζόμαστε σε στενά πρότυπα. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε µια πνευματική στενότητα, αποκοιμισμένοι µε ψεύτικες αξίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Recent Post

 
Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. (από τον Επιτάφιο του Περικλή). | | | Οι άνθρωποι ταράζονται όχι από αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άποψή τους για αυτά που συμβαίνουν. Επίκτητος. | | | Η χώρα μας έχει ανάγκη από βρώμικα νύχια και καθαρά μυαλά. Ου. Ρόντζερς. | | |Την ειμαρμένην ουδ’ αν είς εκφύγοι. Πλάτων. | | | .
Copyright © 2011. ...το Γενος των Ελληνων - “Το Hellinikogenos.gr δεν ανήκει σε καμιά συγκεκριμένη ιδεολογία, σε καμιά πολιτική ή θρησκεία. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που θέλουν να σκέφτονται ελεύθερα και δημιουργικά, χωρίς να παγιδεύονται σε διανοητικές παρωπίδες. Το Γένος των Ελλήνων αγαπάει τη λογική και την «επιστημονική μέθοδο», αλλά δέχεται και τις πιο ακραίες πιθανότητες. Μάχεται κατά των δογμάτων, αλλά εξερευνά και το περιεχόμενό τους με ενδιαφέρον. Είναι η ανάγκη μας να βλέπουμε τα πράγματα με ανοιχτά μάτια, χωρίς να αφήνουμε τίποτα στο σκοτάδι. Είναι η διανοητική Ελευθερία του πραγματικά ζωντανού Νου.”
Template
Proudly powered by Blogger